Bitdefender on parasta virustorjuntaa Mac-tietokoneellesi

Mac-tietokoneisiin liittyy tietynlaisia virusuhkia ja Bitdefender on kehittänyt ratkaisun siihen, jotta virukset pysyvät turvallisesti laitteltasi loitolta. Jos valitset Bitdefender Antivirus -virustorjuntaohjelman, saat täydellisen suojavarusteen tietokoneellesi ja samanaikaisesti maksimoit laitteesi nopeutta.

Bitdefenderin virustorjuntaohjelma antaa Mac-tietokoneellesi ajankohtaisen suojan viruksia ja lunnasohjelmia vastaan. Voit tilata sen helposti bitdefenderantivirus.fi, josta saat kaiken tarvitsemasi tiedon virustorjuntaohjelmastamme. Se poistaa ja estää myös kätevästi mainosohjelmat, lisäksi se sisältää VPN-yhteyden, jotta saat nopean, anonyymin ja turvallisen verkkokokemuksen. Saat käyttöösi 200 MB päivittäin laitteeseesi.

Bitdefenderin virustorjuntaohjelma tarjoaa suojaa selailuusi, mukaan lukien ostaessasi tuotteita ja palveluita verkossa tai asioidessasi verkkopankissasi. Se antaa myös suojauksen varmuuskopioituihin tietoihisi, jos tietokonettasi yllätetään lunnasohjelmiin liittyviltä hyökkäyksiltä. Voit tilata sen edullisesti yhdestä vuodesta kolmeen vuoteen.

Bitdefender on vertailun paras

Haluamme tarjota käyttäjälle täydellisen ja ehdottoman suojan Mac-tietokoneille. Tämä on iloksemme huomattu myös mulita tahoilta ja olemme saaneet hyvät arviot erilaisissa vertailuissa. PC Mag mainitsi palvelumme olevan erinomaista elokuun 2020 julkaisussaan. Saimme myös parhaan tuloksen AV Testin järjestämässä arvioinnissa ja kerrytimme vertailussa yhteensä 18 pistettä. Arvioinnin tulos koostui kolmesta eri periaatteesta, jossa siis tarkasteltiin ohjelman suojausmekanismia, suorityskykyä ja käytettävyyttä. Saimme jokaisesta kolmesta kategoriasta kuusi pistettä.

Bitdefenderin erinomaiset ominaisuudet

Bitdefender Antivirus for Mac antaa sinulle täydellisen suojan Mac-tietokoneellesi, eikä se tee kompromisseja nopeudessa. Tämä vaikuttava virustorjuntaohjlema sisältää VPN-yhteyden, lunnasohjelmien torjunnan ja mainosohjelmien poisto-ohjelman.

Bitdefenderillä teet asiantuntijan valinnan, sillä saat innovatiivisemman teknologian käyttöösi viruksen torjuntaa varten, joka ennakoi, ehkäisee, havaitsee ja korjaa cyber-turvallisuuteen liittyviä uhkia. Valvovan silmämme alla on myös uusimmat tietoturvauhat ja toimintamme ulottuu ympäri maailmaa.

Bitdefenderin lyömätön suojaohjelma

Bitdefenderin suoja viruksia vastaan pitää uudemmat ja vanhimmat uhat Mac-tietokoneeltasi loitolta. Suojaohjelmaamme sisältyy lukuisia eri ominaisuuksia. Pystyt ensinnäkin ehkäisemään luvattomia muutoksia tärkeisiin tiedostoihin Bitdefende Safe Files -ominaisuuden avulla. Tähän toimintaan kuuluu siis tarkistuslista, johon voit lisätä kansiosi ja näin Bitdefender vahtii niitä lunnasohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.

Voit antaa tiedostoillesi myös haittaohjelmien lisäsuojan Time Machine Protection -ominaisuuden avulla. Lunnasohjelma on uhkaava ja riskialtis haittaohjelma tietokoneellesi ja se syynää erityisesti herkimpiä ja arvokkaimpia tiedostoja, jotka voivat sisältää esimerkiksi kuviasi, videoitasi ja muita henkilökohtaisia tiedostoja. Time Machine Protection -ominaisuudella Mac-tietokoneen käyttäjä voi varastoida tiedostojaan ilman maksamatta siitä ylimääräisiä kuluja. Se suojaa tietokonettasi kaikilta mahdollisilta haittaohjelmilta, jotka yrittävät päästä tiedostoihisi käsiksi.

Ikävien muutoksia ja haittaohjelmien torjumisen lisäksi, Mac-tietokoneeseen liittyy myös muita asioita, joita Bitdefender helpottaa. Käyttäjälle voidaan tarjota erilaisia epämiellyttäviä mainoksia, joita edes Mac-tietokoneet pysty aina havaitsemaan.  Nämä häiritsevät mainosohjelmat horjuttavat keskittymiskykyäsi ja hidastavat toimintaasi. Bitdefender Antivirus for Mac havaitsee ja poistaa mainosohjelmat, jotta voit nauttia Mac-tietokoneesi käytöstä entistä enemmän.

Tavalliset ja päivittäiset toiminnat netissä, kuten ostokset ja verkkopankin käyttö on turvallisempaa ja näin ollen mukavampaa, kun Mac-tietokoneeseen on asennettu Bitdefender Traffic Light -ominaisuus. Ostosten ja asioinnin lomassa, käyttäjä saattaa vahingossa edetä ikävälle tai tarpeettomalle sivustolle, mutta Bitdefenderin avulla pääset näistä linkeistä ja houkutuksista eroon.

Bedefenderin huipputason suorituskyky

Bidfender reagoi välittömästi kaikenlaisiin verkkouhkiin tinkimättä Mac-tietokoneesi suorituskyvystä. Eri suorituskykyyn keskittyvät ominaisuudet on suunniteltu siten, että virustorjunta on huippuluokkaa ja samanaikaisesti tietokoneesi kykenee toimimaan parhaalla. Mahdollisella tavalla. Älykkäiden toimintojemme ansiosta kerromme muun muassa käyttäjällemme eri turvallisuuteen liittyvistä toimenpiteistä, joita suosittelemme tarpeen mukaan.

Olemme yhdistäneet ohjelmistollamme tarkkuuden ja nopeuden, jotta saat parhaat mahdolliset havainnot erilaisten haittaohjelmien torjumiseksi. Upean teknologiamme ansiosta pystymme havaitsemaan kaikenlaiset uhat verkkomaailmassa ja suojaamme sekä Mac-tietokonettasi että sinun yksityisyyttäsi niiltä ajasta ja paikasta riippumatta.