Parhaat ilmaiset pelit pelattavaksi!

Hyvin monet pitävät pelaamisesta. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että nykypäivänä on olemassa lukemattomasti erilaisia pelejä. Voit löytää aivan varmasti pelin, joka viihdyttää juuri sinua, oli kyseessä sitten tarinallinen seikkailupeli, strateginen peli, tai vain viihdyttävä mobiilipeli.

Mitkä ovat kuitenkin parhaat pelit? Tämä tietenkin riippuu täysin sinusta. Sinun mielestäsi maailman paras peli ei ole välttämättä ystäväsi lempi vaihtoehto, jos satutte pitämään erilaisista peleistä. Kuitenkin kaikki meistä ovat samaa mieltä yhdestä asiasta. Kaikista parhaat pelit, oli kyseessä minkälainen peli hyvänsä, on tietenkin ilmainen.

Mitä ilmaiset pelit pitävät sisällään?

Nykyään ilmaiset pelit voi olla lähes mitä vain. Tämä johtuu pitkälti internetistä, joka on täynnä erilaisia verkkosivustoja, jotka tekevät tuottonsa esimerkiksi markkinoinnin avulla. Siitä syystä sinun ei tarvitse maksaa ollenkaan pelien pelaamisesta, vaan maksu periaatteessa hoituu sillä, että näet jonkun tuotteen tai palvelun mainoksen.

Tästä syystä ilmaiset pelit voivat olla pieniä indie-pelejä tai jopa jättimäisiä seikkailu pelejä. Yleensä näitä pidempiä pelejä varten joudut rekisteröitymään ja kirjautumaan sisään, mutta se ei tarkoita sitä, että joutuisit välttämättä maksamaan pelaamisesta. Usein tämän kaltaiset sivustot tarjoavat niin sanotun premium version. Jos siis haluat pelata peliä ilmaiseksi, et ehkä pääse käsiksi aivan kaikkiin mahdollisuuksiin. Toisaalta ilmaisversiot ovat yleensä niin korkealaatuisia, ettei tämä tule harmittamaan.

Kiinnostaako sinua seikkailupelit!

Kuten sanoimme, nykypäivänä ilmaiset pelit voivat olla jopa mahtavia seikkailupelejä. Yksi kuuluisimmista vaihtoehdoista on ehdottomasti World of Warcraft. Monia, jotka eivät ole pelanneet tätä kuuluisaa peliä, saattaa jopa yllättää tieto siitä, että kyseessä on ilmainen peli.

Peliin on luotu juuri kertomamme tapa pelata joko ilmaiseksi tai luoda niin sanottu premium tili. Tämän premium tilin avulla voit pelata loputtoman määrän kuukaudessa. Nimittäin jos haluat pelata täysin ilmaiseksi, sinulla on käytössä tietty tuntimäärä, jonka voit käyttää kuukaudessa. Tämä saattaa kuulostaa hieman ikävältä, mutta voit uskoa, että ilmaisen version tunnit riittävät monille pelaajille. Varsinkin jos käyt joko töissä tai koulussa, voikin olla hyvä asia, että pelitunteja rajoitetaan hieman. Lisäksi, tunnit riittävät aivan varmasti suurimman osan tarpeisiin. Jos huomaat haluavasi pelata enemmän yhden kuukauden aikana, voit aina vaihtaa tilisi premium vaihtoehtoon jälkikäteen.

Ehkäpä perinteiset vaihtoehdot innostavat sinua

Jännittävät seikkailupelit eivät kuitenkaan ole aivan kaikkien mieleen. Jos sinua ei voisi vähempää kiinnostaa seikkailla sankarin hahmossa ympäri fantasiamaailmaa, hirviöitä kukistaen, älä huoli. Voit valita jonkun todella perinteisen pelin pelattavaksi.

Internetistä voidaan löytää sivustoja, jotka tarjoavat esimerkiksi shakin, jota voit pelata tietokonetta vastaan. Kyseiset shakki ottelut ovat yleensä varsin haastavia, joten voit olla varma siitä, että ne tulevat viihdyttämään sinua jopa silloin, kun taitosi kehittyvät.

Lisäksi voit löytää muita lukuisia kortti ja pöytäpelejä. On olemassa sivustoja, jotka ovat perehtyneet kaikkien pasianssi variaatioiden tarjoamiseen pelaajille. Tämä tietenkin tapahtuu täysin ilmaiseksi, joten sinä voit vain keskittyä pitämään hauskaa.

Voit kokeilla sivustoja, jotka tarjoavat valikoiman pienpelejä

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka arvostavat harvinaisempia vaihtoehtoja, jotka eivät ole keränneet vielä suurta kuuluisuutta. Ehkä haluat olla juuri se, joka kertoo aina uusista indie-peleistä ystävilleen, innostaen heitä pelaamaan.

Nykyään monilla indie-pelien tuottajilla on omat verkkosivustot, joilla pääset pelaamaan suoraan heidän innostavia pelejä. Ne ovat varsinkin viihdyttäviä silloin, jos haluat lyhyemmän pelin, jossa voit silti edetä tasoilla. Loistavia esimerkkejä tämänkaltaisista sivustoista on esimerkiksi Nitrome, joka on keskittynyt luomaan upeita pienpelejä. Peleihin kuuluu tietynlainen yksinkertaisuus, mutta ne ovat silti tarpeeksi haastavia viihdyttämään kokeneempiakin pelaajia.